Inlägg

Inlägg som pinnerto har skrivit i forumet
Av pinnerto

Vet någon varför det är sån brist på dessa för finns ju en massa y60 och så kan du köpa touchskärmmod på hytes hemsida för cirka 1500kr. Är ju billigare att göra det och slippa vänta.

Av pinnerto

Den kommer få plats där framme då grafikkortet är kortare än det som är på bilden där du kollade. Verkar dock som man får sätta fadt den med straps så kommer nog vara bättre med en annan kylare

Av pinnerto

HP Pavilion Gaming TG01-2082ur i5-11400F

Hur kollar man det? Den finns hål för montering av fläkt i fronten och så är det ventilationshål i övre och undre delen av datorn där fram.

Av pinnerto
Skrivet av Swedishchef_90:

Moderkortet kan mata 5 fläktar per fläkt utgång.
Att byta till 120mm aio kommer förmodligen vara bättre än nuvarande

Alternativt är ju en low profile kylare med luft typ noctua li9.

Om du kan länka datorns chassi/modell så kan vi enklare hitta bästa och billigaste lösning.

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=7327663#statistics

HP Pavilion Gaming TG01-2082ur i5-11400F

Denna är det, var bara orolig över att den är för snävt anpassad.

Av pinnerto

Mindre vattenkylare i prebuild. Är det värt det?

Hej ,har köpt en HP prebuild som inte har mycket till nätagg på 400w som inte går att byta ut hipp som happ. Då kylaren som sitter i är lite dålig så tänkte jag köpa en billig vattenkylare av mindre modell nämligen corsair hydro H60. Den får plats i det lilla chassit men då moderkortet endast har 2 stycken 4 pins connectors så undrar jag om det kommer klara att driva processorn och kylaren. Det är en intel i5 11400. Grafikkortet är också mindre men har en 6pin direkt in i sig från nätagget så borde vara lugnt.

Kylaren jag ska köpa är väldigt billig så undrar egentligen bara om det kommer göra någon större skillnad att byta.

Av pinnerto

Vanliga stationära datorn såld samt, 2x2gb ram

Av pinnerto
Skrivet av PeÖ:

Är osäker fungerar kylaren? I så fall 350 för dator å kylare.

Fläkten fungerar ju men fästet har ju gått av på mitten så man kan inte sätta fast den på moderkortet ordentligt. Moderkortet är en asus P8Z77-V LX

Av pinnerto
Skrivet av galenmyra:

dator + kylare
200 + hämtar

Men det är ju redan en som bjudit 300kr för bara datorn

Av pinnerto
Skrivet av PeÖ:

e datorlådan komplett å vad vill du ha för den?

Nepp, saknas hållare till hårddiskar och har inte några skydd för grafikkort på baksidan

Av pinnerto

Ge ett bud

Av pinnerto

imac g4 och iphone 4 skärmar

Imac g4 som startar så man kan börja röra på muspekaren efter typ 20 minuter, tror hårddisken är tvärpaj tyvärr. Skärmen har en del repor med men annars är den i bra skick utan sprickor

Två nya skärmar till iphone 4, med plast kvar på

Bud

Läs hela annonsen här

Av pinnerto

Jag hänger gärna med jag också

Av pinnerto

Produkt: ELECTROLUX ChillFlex Pro EXP26U338CW - Portabel luftkonditionering 9000 BTU
Länk: https://www.webhallen.com/se/product/302898-ELECTROLUX-ChillF...
Kategori: inomhusklimat
Pris: 4990kr

De säger att det ska bli en varm sommar i år. Tänkt tillbaka på år 2018 när alla satt hemma och svettades samtidigt som alla fläktar och luftkonditionering var slut i butikerna. Denna gång är det bättre att ligga steget före och uppgradera från en vanlig kontorsfläkt nu. Fixa med kylan först innan du sitter hemma och svettas och måste leta efter en scalper på blocket eller sänka din standard till något du egentligen inte vill ha.

Av pinnerto

Hade varit bra med en funktion som kan identifiera när hunden ligger i soffan fast han inte borde och då ha ett ljudklipp som spelas från robotdammsugaren med min rös som säger ner med dig. Hade varit intressant om den kunde funka lite som en alexa/google home med att man kan ropa på den typ, Hej roborock, spillt i köket kan du komma och städa upp, man kan väl göra det genom appen men blir annan känsla att liksom ropa på den.

Av pinnerto

https://i.imgur.com/SkesfI1.jpg

Har denna gamla goding som jag gjorde för cirka 20 år sedan när man precis lärt sig stava, tydligen inte helt perfekt dock. Skivan är dock slängd nu och tror inte jag rippat något sen dess heller då crackar visade sig vara effektivare för spel.

Av pinnerto

Hoppsan var lite väl snabb på tangenterna men kan ej hämta i Strängnäs så någon annan får nog ta dessa

Av pinnerto

Ny bräda från Keychron

Tjena tangentnördar, vill visa mitt coola bygge från keychron. Är nog den tyngsta brädan jag någonsin burit och riktigt osar kvalitet. Switcharna var enkla att plugga in men enterknappen är vänd ett steg klockvis så pajade en av brytarna då den var en av de sista jag satte in och kollade inte så noga. Tog inte ens tio minuter att sätta ihop och nu har man en rejäl bräda med extra allt.

https://i.imgur.com/UygWzhS.jpg

https://i.imgur.com/NZAwebq.jpg?1

https://i.imgur.com/vdHOUvn.jpg

https://i.imgur.com/jhcNqmB.jpg

Av pinnerto

När man håller på med något och det bara går åt helvete och man bara blir argare och argare så går man därifrån istället. Sedan när tagit en fika så kan man komma tillbaka och kolla på vad man nu höll på med och då brukar det i 9 fall av 10 gå mycket bättre.

Av pinnerto

Hade gått full retro på min bräda, runda knappar med glasinlägg, fonten lordish eller liknande, blodröd text med guld bakgrund. Lång distans innan klicket för den extra retrokänslan. Ramen av backelit eller stål, ingen jävla rgb utan svagt rött ljus från knapparna och vitt ljus runt kanten av brädan. macroknapparna hade suttit på snurrskiva som man hade behövt snurra för att använda som på en gammal telefon. Hela känslan för brädan ska vara något som man tänker sig en gammal algol programmerare hade förväntat sig att en lyxig bräda sett ut. Brädan hade passat mig och stuket på hela lägenenheten perfekt. flera som sagt att hade det inte varit att det stod en fulltower dator med dubbla skärmar så hade man trott att det bott en pensionär i läggan.

Av pinnerto

Jag drar ut alla sladdar när jag lämnar hemmet eller går och lägger mig, Bara kyl/frys och spis som är inkopplade annars