Permalänk
Medlem

Bilen full med fågelskit, igen. Deportera nu!

I och för sig "bättre" den här gången, för förra varvet var det som fastbrända korvar från en chihuahua. Nu mer normalt skvätt, modell prickig korv.

Permalänk
Medlem
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Många butiker som gör så. Jag stör mig lite på Jula och Kjell och Co.
De har vissa produkter som det hela tiden är riktigt stor rea på, denna rea kan vara i 2 veckor, sedan går det någon månad och det återkommer. Och man funderar på vem köper dem till fullpris? De som har ett akut behov.

Det som gör att jag stör mig extra är att jag ibland får detta halvakuta behovet. Och så minns jag, detta är en vara som det väldigt ofta är 30% rabatt på, men det är inte rabatt just nu.

Jag tycker att det mesta som Kjell&Co säljer går att hitta bra mycket billigare på andra ställen. Handlar där bara i akutfall.

Permalänk
Skrivet av serafim:

Jag tycker att det mesta som Kjell&Co säljer går att hitta bra mycket billigare på andra ställen. Handlar där bara i akutfall.

Absolut. Kjell & co är en dyr butik. Systemet med en butiksbiträde hämtar varan blir per automatik väldigt kostsam och en långsam process. Speciellt när kunder som tar en kölapp inte har funderat på innan vad de ska köpa och babblar upp saker som att berätta om deras svärssons liv.

Men butiker har olika utbud. Det tråkiga är att alla går emot mainstream för det är där pengarna finns. Att lagerhålla något som nästan ingen köper skapar mer utgifter än fördelar.
Jag har t.ex. behov av ett gäng dioder 1N4001 man får en tiopack för några kronor, alla riktiga nördar borde ha dessa med annat i sin ficka för jämnan. Nå för att köpa dessa så får jag vända mig till Elfa och då får man handla lite mer för att fördela fraktkostnaden mer vettigt. Och notan hamnar sedan på 1000kr istället för 10kr.